Arboga - den trevliga staden

Arboga är verkligen en liten och mysig stad! Jag fastnade redan första gången jag var här och hälsade på min pojkvän och nu även sambo. Nu när jag bor här trivs jag faktiskt ännu bättre!

Jag har ett lite udda utseende med kort frisyr med håret ståendes rakt upp. Kommentarer jag fått tidigare är att jag har ett tufft eller kaxigt utseende. Jag gillar att sticka ut men jag har absolut inte en kaxig personlighet.

Här i Arboga verkar ingen bry sig om att jag inte ser ut som alla andra eller att jag är ny i området för den delen. Här har det pratats väder i bankomatkön, på väg till affären tyckte en karl att vi hade samma frilla (jag svarade att jag önskade att min hårfärg också var äkta), det småpratas alltid på Anns ost när man handlar fredagsosten och jag har till och med hamnat diskussion om att torka trattkantareller i skogen.

Jag är inte van vid att folk spontant pratar med mig, men det gör att jag känner mig välkommen. Tack alla ni som helt spontant säger några ord då och då!

Jag måste även berätta att jag verkligen älskar alla byggnader! Alla dessa gamla och fina hus, med klara fina färger, de röda klassiska och de snea och vinda, det ger mig en underbar känsla när jag promenerar runt här. Jag blir helt lugn och harmonisk!


Ha en underbar dag!
Kram Anneli

  • Nära Nygatan , Arboga

Gillar

Kommentarer