Bloggen er frizon?

Vad är er blogg för er?

Jag började blogga i somras för att jag ville hitta någon njutning i livet varje dag och uppmuntra andra till det. Idag skriver jag mest om tankar som dyker upp och mycket om mina doftljus, hållare och engagemang i mitt företag jag nyligen startat.

Jag kan känna att jag tjatar håll i huvudet på mina Facebookvänner när det gäller doftljus, därför ska jag minska det där och göra min blogg till min frizon. Där jag kan skriva om min hobby och mina tankar i den mängd jag orkar och vill. Tänkte även satsa på att fotografera våra produkter mer och förklara dom för er. Vi har enligt mig helt fantastiska produkter som jag tycker fler borde veta mer om och känna till!

Så nu under mellandagarna hoppas jag få lite tid över för att göra om min blogg lite. Hoppas ni som börjat följa mig vill fortsätta läsa ❤️

Just ja, hoppas ni hade en underbar och god jul!


Ha en underbar dag!
Kram Anneli

  • Nära Nygatan , Arboga

Gillar

Kommentarer

sanklamp
sanklamp,
Jag längtar efter alla nya partylitedofter nästa år. Sen vill jag även ha champanjelyktorna, vet bara inte hur jag ska få plats med dom hemma haha 😊
nouw.com/sanklamp
Elavie
Elavie,
Jag har helt nya favoriter bland vårens dofter och jag tror du kommer gilla dom med 😉
Jag vill ha den stora så jag har hela serien, men jag måste nog avvakta och spara lite vinst till andra utgifter 😁 Vill spara till konferensen och till sommarens produkter.
nouw.com/elavie