Bloggträff på Steam hotel

Träffade en av mina äldsta vänner idag! Inte äldst till åldern utan som jag känt längst. Alltid jättetrevligt att träffa henne, eftersom vi ses alldeles för sällan.

Vi hamnade på Steam hotel för att prata lite blogg och svalka oss från värmen. Hon flyttade sin blogg hit till nouw efter att jag började här och jag hoppas hon kommer trivas och att ni kikar in på hennes blogg då och då.

Jag älskar min nya kamera! Och jag älskar Steam hotel! Jag bor granne med denna underbara byggnad och jag njuter verkligen att se alla små underbara detaljer (ja förutom deras AC som verkligen svalkade gött).

Jag har så mycket som jag vill blogga om, men har inte riktigt haft tiden att skriva allt. Känner ni någonsin så? Att ni spricker av kreativitet och idéer?

Nästa gång min sambo åker till garaget ska jag skriva ihop alla mina tankar och dela upp i blogginlägg för att sedan kunna dela med mig av alla mina tankar.


Ha en underbar dag!
Kram Anneli

Gillar

Kommentarer

Taliasblogg
Taliasblogg,
Jag kan också uppleva så att jag vill blogga om det jag har gjort under dagen eller veckan men hinner inte med så mycket 😊
nouw.com/taliasblogg
Elavie
Elavie,
Exakt, och jag vill dela med mig om så mycket! 😁 Jag älskar ju att testa produkter och att berätta om dom, vill dela med mig av allt 😝
nouw.com/elavie