Bloggutmaning: Det bästa med mina föräldrar är att…

Jag hittade en bloggutmaning! Ofta brukar jag se dom alldeles för sent men denna gång hade jag hela 26 dagar kvar av utmaningen! Den är skapad av Saramadeleine som skriver en bra blogg som jag följer.

Dagens rubrik är...

Det bästa med mina föräldrar är att…

...dom är envisa och bryr sig!

Dom gick isär när jag var ung och jag tyckte att de behandlade mig orättvist i vissa stunder. Jag gillade min pappa mer än min mamma tills jag flyttade hem till min pappa under gymnasietiden. Då insåg jag att de var lika "orättvisa" och beskyddande. Jag tror många av er känner igen er om jag säger att som tonåring så trodde jag att jag visste allt och visste bäst! Jag är glad att den tiden är över och att jag har bägge mina föräldrar kvar.

Jag flyttade som 19 åring till Göteborg och långt bort ifrån mina föräldrar. Detta gjorde att vi sågs väldigt sällan och vi hade ingen vidare kontakt under de år jag bodde där. Det var bara för cirka fyra år sen när jag flyttade tillbaka till Västerås som jag känner att vi började få tillbaka kontakten. Jag är glad att dom varit envisa och alltid brytt sig om mig, för det var jag som ville ta lite avstånd från dom som yngre.

Nu när både jag och dom är äldre är det enklare att umgås med dom och lära känna dom. Jag är tacksam för allt stöd och allt de hjälpt mig med!Ha en underbar dag!
Kram Anneli

Gillar

Kommentarer