En underbar dag! Inga mĂ„ste och ingen stress 🍁🌟

Vilken underbar dag det varit!

Vaknade nĂ„gon minut över sex första gĂ„ngen, det Ă€r som att jag har en vĂ€ckarklocka i mig som vĂ€cker mig varje morgon. För nĂ€stan varje morgon denna vecka vaknade jag nĂ„gra minuter innan larmet pĂ„ mobilen. Jag blir nĂ€stan lite irriterad eftersom jag ÄLSKAR att sov och vill inte vakna om jag kan sova mer, men o andra sidan Ă€r det ingen idĂ© att somna om i dessa lĂ€gen.

SĂ„ jag vaknade vid sex, men idag hade jag bestĂ€mt att jag skulle sova lĂ€nge och somnade om. Vaknade lite senare, surfade runt pĂ„ sociala medier, kĂ€kade kall kebabpizza till frukost, gick och handlade en flaska rött till ikvĂ€ll och sen började jag fixa och dona i mitt ”arbetsrum/showroom”. Packade upp lite ljus och packade ner lite grejer till kĂ€llaren. Sakerna börjar falla pĂ„ plats och kartongerna minskar. Nu saknas bara en fĂ„tölj eller soffa och ett bord dĂ€r jag kan jobba ifrĂ„n. Jag vill fixa det sĂ„ jag kan göra Facebooklivepartyn med de som inte kan vara pĂ„ ett vanligt ljusparty, sitta och blogga i lugn och ro samt jobba med Formbar.

Jag behöver lite ordning och reda för att kunna slappna av. Just nu ser det ut som ett bombnedslag men jag försöker lista ut vilka ljushÄllare jag ska ta med pÄ ljuspartyn och inte. Ska Àven förbereda en gÄva Ät vÀrdinnan samt till de som bokar ett party pÄ plats. För jag vill göra vÀrdinnan nöjd och fÄ ett bra party imorgon!

Jag passade pĂ„ att liva pĂ„ min sida om PartyLite men Ă€ven i en tjejgrupp medan jag förberedde lite kataloger till imorgon. Kul att tvĂ„ vĂ€nner dyker upp och ”pratar” lite med en, det uppskattas nĂ€r man sitter dĂ€r, för jag Ă€r inte sĂ„ bra pĂ„ monologer.

Sen blev det enkel men god mat och hĂ€ng i soffan med min sambo och ”En man som heter Ove” pĂ„ TV.

Det röda vinet var supergott!

Helt enkelt en perfekt dag!

Just ja! GÄ med i min facebookgrupp Annelis ljuspartyn, just nu Àr en tÀvling om ett ljus som doftar mojito!


Ha en underbar dag!
Kram Anneli

Gillar

Kommentarer