Ett minne från två år sen

I flera år drivs jag av något som gör att jag utmanar mig själv att hitta lösningar på att nå mål. Ibland är jag lite för envis för mitt eget bästa.

Tänker ofta på vad det är som egentligen gör att jag envisas med att fortsätta med att jobba inom Network Marketing. I Sverige verkar det som att många tycker det är något fult, medan i andra länder är det ett jobb som vilket annat. Att testa på att vara en egen företagare med ett lågt kapital utan risker, jag tycker det är väldigt smart.

Idag kom det upp ett minna på Facebook som gör mig glad! Jag blev påminnd om att jag för två år sen kämpade tillsammans med mitt team att nå vårt gemensamma mål för att bli en egen enhet. Det var vår gemenskap. Vi hjälpte varandra och vi hade kul.
Jag älskar att jobba på detta sätt. Jag ÄR ingen säljare men jag älskar att sälja produkter jag brinner för. Det handlar ofta om mer än bara pengar, det är just det där att sätta mål och nå dom. Alla förstår inte det, men när man kämpar och når i mål så är det en grym känsla!

Sen handlar det inte bara om att nå mål. Som företagare vill man självklart sälja, oavsett om det är tjänster eller produkter. Jag älskar biten där jag får lära känna nya människor. Nu är det mycket online, men jag trivs med det också. Jag hjälper folk att hitta det jag erbjuder. Är du inte intresserad så är det helt okej, för vi är alla oilka med oilka behov.

Tack för att ni stöttar mig på oilka sätt. Vissa gillar mina produkter och andra delar mina inlägg på sociala medier för att andra ska hitta dom. Ni är alla lika värdefulla för mig. För en delning, en gilla eller en kommentar betyder mer än ni tror.


Ha en underbar dag!
Kram Anneli

Gillar

Kommentarer