Första dagen på jobbet och en fika med vänner!

Det var lagom jobbigt att vakna imorse och som tur var hade jag en sista Argi+ hemma. Det är mitt kaffe som går mig att vakna till liv med alla sina vitaminer.

Det var en mjukstart på jobbet och det kommer nog vara ganska lugnt imorgon med. De flesta kommer tillbaka på måndag och jag tror att det är då planeringen av sysslor börjar. Jag jobbar som konsult på ett IT-bolag och just nu ser jag framemot 1 september då jag tror och hoppas att jag ska påbörja en superrolig tjänst inom automatiserade tester hos en av våra kunder.

Efter jobbet mötte jag upp en vän jag känt sen barnsbens och stötte på varandra för typ ett pr sen igen och jag känner att jag saknat henne så otroligt mycket! Det är en av de vänner som känns som man aldrig mist kontakten med utan det är som för typ 16 år sen. På vägen till fiket ropar någon på mig och där bakom mig står ännu en vän och hennes son! Självklart tar jag med dom och fikar och tro mig, jag är så glad över att träffa dessa båda. Två otroligt olika men så fina personer!

Vi satt på Global Living i Västerås, som har en sv mina favoriträtter i stan, kallrökt lax med sallad och världens godaste mangoröra.
De har ett väldigt speciellt koncept. Allt som finns i caféet är även till salu.

Efter fikat satte sig jag och min barndoms vän vid ån och chillade ett tag. Skönt att ha en liten catch up!


Ha en underbar dag!
Kram Anneli

Gillar

Kommentarer