Fullt ös!

Ja, nu har det verkligen varit fullt ös!

Det har varit mycket på mitt vanliga testjobb. Vilket på ett sätt är skönt, för det känns lite dumt att rulla tummarna när man jobbar hemifrån. Det som kan vara frustrerande är när vi har ett gäng ofärdiga tester och jag behöver ta hjälp hela tiden. Så blir det när man bygger ihop något från början, det är inte förrän i slutet man kan testa alla funktioner.

På mitt extrajobb har det också varit väldigt mycket. Det roliga är att januari var en bra månad! Många motiverade till att börja jobba och att vi syns mer och mer. Det är när alla hört talas om Jesper Nielsen som smyckena verkligen kommer börja sälja!
Jag har även varit mer inblandad i jobbet med att information till alla våra ambassadörer kommer fram samt att lära alla som vill hur man jobbar på Sociala medier. Detta är något man tycker att ALLA våra ambassadörer borde vilja vara med på. För lär man sig HUR man jobbar och lägger cirka en timme per dag på det, ja då händer det grejer.

Vi har även äntligen fått köpt en ny bil och det känns riktigt skönt! Nu kan man slappna av ett tag när det gäller det. Nu ska vi bara sälja vår galna sommarbil.Ha en underbar dag!
Kram Anneli

Gillar

Kommentarer

Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,

Där låter intressant, du har 2 spännande jobb ❤vad gör du på ditt första jobb om jag kan fråga? Ha en fin dagb❤

nouw.com/enitalienareisverige
Elavie
Elavie,
Jag testar mjukvara som sitter på olika gruvmaskiner 😊 Nu gör vi om flera olika maskiner till eldrivna istället, vilket är bättre för luften i gruvorna.
nouw.com/elavie
Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Helt fantastisk 👍❤
nouw.com/enitalienareisverige