Grymt nöjd med kursen!

Sitter nu i fåtöljen efter ett avslutat löprunda och dusch. Känner mig så himla nöjd!
Det var sista passet på löpkursen jag gått under semestern. Det är en av alla onlinekurser som vi har hos Formbar där jag jobbar extra som coach. Nu har jag inget mer schema att följa men jag vill verkligen försöka fortsätta att hålla igång och med hjälp av alla övningar och tips som jag fått under kursens gång känner jag mig inte längre vilsen som när jag försökt mig på löpning tidigare. Jag är supernöjd med upplägget och rekommenderar starkt denna kurs för de som vill komma igång med löpningen!

Dagens pass var riktigt jobbig. Jag skulle springa eller jogga så mycket sammanhängande som möjligt i cirka 5 km. Andningen fick vara den som styrde hur mycket jag orkade, eftersom jag vill undvika att använda astmamedicin kan jag ibland svårt att andas. Jag har ingen svår astma utan klarar mig ganska bra utan och får helt enkelt anpassa mig. Jag tror även att det kommer kännas bättre ju bättre kondition jag får. Detta blev iallafall den längsta rundan i sommar och jag är så nöjd med mitt resultat!

Nästa kursstart är på måndag och efter det den 1 oktober. Om ni klickar på bilden kan ni läsa mer om kursen och skulle ni välja att delta i kursen så kommer jag peppa dig lite extra under kursen gång.


Ha en underbar dag!
Kram Anneli

Gillar

Kommentarer

Nilla,
Så bra att du var nöjd med löpkursen:)
blankatorpet.com
Elavie
Elavie,
Ja verkligen, nu har jag ju fått lite blodad tand och vill mer 😁 Får se vad man testar på nästa gång.
nouw.com/elavie
moiii
moiii,
grymt bra jobbat 😊
nouw.com/moiii
Elavie
Elavie,
Tack! 🙏 Ibland är det bara att ta sig i kragen och köra, för jag var inte direkt sugen när jag vaknade kan jag säga.
nouw.com/elavie
sandra,
Så grymt av dig 😃
www.teamkjellstrm.blogg.se
Elavie
Elavie,
Tack! 🙏
nouw.com/elavie
Liw,
Vad spännande med en löpkurs! jag gillar att springa som träningsform, det är så enkelt att bara ge sig ut. Kul att lära sig olika sätt att träna löpning på 😃👍
www.liwslust.se
Elavie
Elavie,
Ibland är det skönt att få ny inspiration och kunskap, träningen kan verkligen bli olika bra med olika kunskap.
nouw.com/elavie
sandra
,
Vad roligt att du är nöjd! Och jättebra jobbat!
Elavie
Elavie,
Tack! 🙏
nouw.com/elavie
Jennysvardag
Jennysvardag,
Så skönt med en löptur! Kul att du är nöjd😃
nouw.com/jennysvardag
Elavie
Elavie,
Ja, riktigt skönt! Speciellt eftersom jag inte kommit iväg på några dagar av olika anledningar. Back on track liksom 😁 Springer du också?
nouw.com/elavie
Jennysvardag
Jennysvardag,
Nä, inte längre. Innan jag blev gravid så var jag alltid ute och sprang eller gick powe walk. Som ensamstående har jag inte tid eller ork till det längre tråkigt men sant.

så härligt, heja dig 😃
nouw.com/jennysvardag
juliamalmgren
juliamalmgren,
grymt jobbat!!
nouw.com/juliamalmgren
Malin Lundskog,
ÅH! Gratts till dig som har hittat glädjen i löpningen 😊 Älskar spring! HAr inte alltid gjort ... Har haft flera kunder (är löpcoach) som har slutat dra ner massor på sin astmamedicn sedan de har fått upp bra kondition - även om de alliihop har tyckt att det är skitläskigt de första passen med mkt flås pga svårt att andas. HEJA DIG och om du vill är du välkommen till min site för att plocka hem en fri webbkurs för att skaffa och behålla goda vanor!
www.halsamera.se
Elavie
Elavie,
Häftigt! Då tänker jag inte helt fel om att det borde bli bättre med tiden 👌🙏
nouw.com/elavie
Charlotte,
Verkligen bra jobbat! Superinspirerande!
lustochliv.blogspot.se/
Cicci ,
Gött att läsa. Löpning känns alltid inspirerande, särskilt när hösten närmar sig (tycker jag; det är väl nåt med det gamla minnet av skolstarten 😋 ) Kämpa på! 😊
www.levandekraft.se