Grymt nöjd med kursen!

Sitter nu i fåtöljen efter ett avslutat löprunda och dusch. Känner mig så himla nöjd!
Det var sista passet på löpkursen jag gått under semestern. Det är en av alla onlinekurser som vi har hos Formbar där jag jobbar extra som coach. Nu har jag inget mer schema att följa men jag vill verkligen försöka fortsätta att hålla igång och med hjälp av alla övningar och tips som jag fått under kursens gång känner jag mig inte längre vilsen som när jag försökt mig på löpning tidigare. Jag är supernöjd med upplägget och rekommenderar starkt denna kurs för de som vill komma igång med löpningen!

Dagens pass var riktigt jobbig. Jag skulle springa eller jogga så mycket sammanhängande som möjligt i cirka 5 km. Andningen fick vara den som styrde hur mycket jag orkade, eftersom jag vill undvika att använda astmamedicin kan jag ibland svårt att andas. Jag har ingen svår astma utan klarar mig ganska bra utan och får helt enkelt anpassa mig. Jag tror även att det kommer kännas bättre ju bättre kondition jag får. Detta blev iallafall den längsta rundan i sommar och jag är så nöjd med mitt resultat!

Nästa kursstart är på måndag och efter det den 1 oktober. Om ni klickar på bilden kan ni läsa mer om kursen och skulle ni välja att delta i kursen så kommer jag peppa dig lite extra under kursen gång.


Ha en underbar dag!
Kram Anneli

Gillar

Kommentarer

Charlotte,
Verkligen bra jobbat! Superinspirerande!
lustochliv.blogspot.se/
Cicci ,
Gött att läsa. Löpning känns alltid inspirerande, särskilt när hösten närmar sig (tycker jag; det är väl nåt med det gamla minnet av skolstarten 😋 ) Kämpa på! 😊
www.levandekraft.se