Hostan och febern från helvetet

Go morgon!

Nu är jag väl äntligen någorlunda fri från bakteriehärden jag haft en vecka. Legat i 40 graders feber och hostat som en galning, helt utan förkylningstecken.

Det jag tyckte var lite underligt medan man var sjuk var att när febern gick ner från 40 till 38 då kände jag mig relativt pigg. Trodde jag var frisk och bara några timmar efter låg jag där i 40 grader igen. Jag har inte haft 40 graders feber på väldigt många år, om ens någonsin under mitt vuxna liv.

Sen ska vi inte glömma bort hostan från helvetet! Jag hostade så jag inte kunde stå upp, ryggen och benen vek sig varje gång det var dags. Eftersom jag har för korta bröstmuskler så påverkar det min rygg och jag misstänker att detta även var anledningen till värken. Har haft jobbigt att andas och även idag känns det som att man nästan tappar andan i någon sekund då och då. Läkaren gav exempel på bakterier som detta kunde vara och det var inget jag la på minnet, men någon typ av lunginflammation eller luftvägsinfektion verkade det vara.

När jag väl vaknade upp första dagen feberfri så kände jag sådan befrielse! Att ha matlust och kunna äta mer än rostade mackor och blåbärssoppa, bara det kändes som en otrolig vinst. Att orka diska eller gå till affären utan att känna sig helt slut efteråt var även det något som jag var lycklig över.

Nu sitter jag på väg till jobbet och känner mig helt ur form när det gäller jobbet. Fredagen innan jag blev sjuk hade vi flera bra möten och det känns som att jag inte minns något från dessa. Det blir att fortsätta kämpa sig framåt idag för att komma fram till hur jag ska arbeta med min nya arbetsuppgift.

Ha en trevlig dag alla läsare!


Ha en underbar dag!
Kram Anneli

  • Nära Arboga V

Gillar

Kommentarer

Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Det var inte kul. Hoppas att du mår bättre idag.
nouw.com/enitalienareisverige
Elavie
Elavie,
Jag mår mycket bättre idag ❤️ Bara lite hosta kvar och den kommer nog hänga med i några veckor till.
nouw.com/elavie
Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Jag är glad att du mår bättre idag
nouw.com/enitalienareisverige