Ironisk dag

Jag är en person som är känslig för brus när jag sitter och jobbar. Att sitta i öppet kontorslandskap varje dag är en utmaning för mig. Jag älskar att prestera och blir lite irriterad när jag blir störd av mina kollegor. Det är inte deras fel att jag har svårt att koncentrera mig när någon äter, trummar med fingrarna eller diskuterar med kollegan.

Därför bestämde jag mig för att åka hem de två sista timmarna idag. Jag skulle sätta mig med helt nya uppgifter och behöver tystnad för att kunna koncentrera mig och tänka klart.

Kl.14.27 skulle ett tåg gå från Örebro Södra. Jag pinnade i väg i lagom tid för att hinna. När jag kommer fram ser jag att tåget är en timme försenat!
Ja bara att ta sig till Örebro C, ta en kaffe och jobba på Espresso House. Tog bussen dit, beställde en kaffe, tog fram datorn och började jobba. Lugn och ro med en najs kaffe!

Plötsligt öppnar sig dörren och in kommer typ 20 pers och lugnet försvann. Nu sitter en kvinna bredvid med en hög röst och pratar i ett. Tror ni jag kommer kunna jobba? Nej, inte jag heller, men jag är lugnet själv så det är väl bara att gilla läget.


Ha en underbar dag!
Kram Anneli

  • Nära Östra Bangatan , Örebro

Gillar

Kommentarer

Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Jag kan inte arbeta när jag har mycket folk runt om kring mig som pratar.
nouw.com/enitalienareisverige
Elavie
Elavie,
Helt omöjligt! Jag kan bli störd av lilla minsta. Ibland funkar det med hörlurar och musik, men vissa dagar är värre och då funkar inte musik heller 😝
nouw.com/elavie
Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Ja, jag vet. Jag får bara huvudvärk 😨
nouw.com/enitalienareisverige