Liv och rörelse eller lugn och ro?

I mitt liv har jag i yngre ålder älskat liv och rörelse. Det skulle hända något jämt och jag hatade att vara hemma, speciellt när jag var ensam.
När jag fick min första lägenhet i Göteborg sov jag inte hemma många nätter och dagar, utan jag var mest hos vänner. Jag var lycklig över att ha ett hem, men klarade inte av tystnaden och lugnet.

Det är nog mycket psykologiskt i det beteendet och även min personlighet. I dag gillar jag inte heller att vara ensam, men jag kan njuta av tystnaden och lugnet istället för att få panik. Jag gillar att gå på happenings och tycker det är jättekul att planera, fixa och dona, men jag verkligen älskar lugn och ro! Något jag behöver träna på är att sitta och vara i nuet och släppa alla tankar. Det är skönt att vila hjärnan, men det händer inte av sig självt.

Sommaren har varit en blandning av kaos och lugn. På semestern såg jag till att njuta av all tid jag kunde. Nu är sommaren verkligen över och det känns som hösten kommer bli en lugn period. Jag ska njuta av kvällarna, med yoga, virkning och massor av underbara ljus! Jag är lite beroende av doftljus och är glad att jag får massa ljus gratis från favoritmärket.

Ser ni fram emot hösten?


Ha en underbar dag!
Kram Anneli

Gillar

Kommentarer

Denevigaresenären
Denevigaresenären,
Känner igen mig i det du säger! Hoppas hösten ta med sig lite lugn och mys till oss. 🙏🏻😊🌸
nouw.com/denevigaresenären
Denevigaresenären
Denevigaresenären,
Fin header du har! 😍🌸
nouw.com/denevigaresenären
Elavie
Elavie,
Tack! 😊🙏
nouw.com/elavie