Mellan två flyttar

Just nu är vi mellan två flyttar och även om jag just nu är avslappnad och bara njutit av vädret, ledigheten, vyn från lägenheten och massa gott så längtar jag bara tills nästa flytt är över.

Vi har packat upp det mest nödvändigaste och lever i ett ordnat kaos. Det är skönt att det inte är fullt med kartonger i lägenheten eftersom de instuvade i både förrådet och i garaget. Det ska ju bara vara i ungefär en och en månad.
Vet ni vad det jobbigaste är? Jo när man blir riktigt sugen på något, exempelvis att virka något med ett speciellt garn men du vet inte var i kaoset den finns. Eller om jag vill ha ett klädesplagg som kan finnas i vilken kartong som helst.

Jag valde ut de plagg jag skulle bära under denna tid och packade en resväska, det är dom kläder jag har i lägenheten bredvid sängen. Jag har typ tre kartonger med de saker jag trodde skulle vara mest nödvändigaste och det har funkat bra, så länge infallen och idéerna inte börjar.

Det var inte planerat att vi skulle flytta två gånger på kort tid. Vi har nämligen letat efter en bra lägenhet i Arboga men inte hittat någon. Vi bodde i en lägenhet som var hemsk på många sätt enligt oss.
1. Det var dålig luft så både jag och min pojkvän blödde näsblod lite för ofta, speciellt på vintern.
2. Det var skrikande ungar dagarna i ända.
3. En rökande granne som gärna kedjerökte på balkongen.
4. Ostädat och äckligt i trapphuset.

Därför sökte vi lägenhet i Västerås för att slippa dessa punkter. Vi hamnade i ännu en nyproduktion och bara tre veckor efter kontraktet var påskrivet så hittade vi en underbar lägenhet med superbra läge i Arboga. Det var bara att skriva på och se framemot att flytta två gånger.

Jag längtar tills flytten är klar och jag har mitt egna kryp in i en lägenhet med bättre luft, utan massa barnfamiljer och rökare som grannar. Det kommer bli så bra!


Ha en underbar dag!
Kram Anneli

Gillar

Kommentarer