Presenter inför Alla ❤️’s dag

Det börjar närma sig alla hjärtans dag!
Brukar ni fira det med dom ni håller kär?

De bästa alla hjärtans dag minnet jag har är från högstadiet. Då satte vi upp hjärtan med våra namn i uppehållsrummet och folk fick skriva snälla saker om en. Jag minns inte vad mina vänner skrivit men jag minns att deras ord gjorde mig riktigt glad.

För mig är alla hjärtans dag en dag som jag vill visa min uppskattning till personer som betyder något för mig, Lite ljus från mitt hobbyjobb kommer definitivt några i min närhet få 💕

Ljushållare med kristaller från Swarovski är en perfekt present tillsammans med en teljusblandning.

Detta är dessutom den bästa blandningen vi haft med dofterna:

Vita snöbär
Söta jordgubbar
Förförande fikon
Solkysst linnetyg
Hallon & Rabarber

Jag älskar verkligen tre av dessa dofter och de andra två är goda och alla fem är stora favoriter bland mina kunder. Dessutom är det ruskigt bra pris på dom. En låda med 15 ljus, tre av varje doft, brukar kosta 159kr och nu kostar två förpackningar 199kr.

I webbshoppen finns fler erbjudanden och även sådant vi inte kan erbjuda på ljusparty. Denna vecka har vi även premiär med en Outlet i webbshoppen! Lagret behöver tömmas och därför är det många bra priser.


https://elavie.partylite.se


Ha en underbar dag!
Kram Anneli

Gillar

Kommentarer

asemartensson
asemartensson,
Jag tänker köpa nåt gulligt och sen kanske ut och äta nåt gott 😊
nouw.com/asemartensson
Kirsi,
Jag älskar partylites produkter. Och vad roligt att det finns möjlighet att handla via webbshop numera. 😊 Brukar inte fira alla hjärtans dock.
kirsi.se