Teoman vid periodisk fasta

Den 1 januari började jag med periodisk fasta, 16:8. Det innebär att jag fastar i 16 timmar och äter inom 8 timmar per dag.

För att klara detta dricker jag väldigt mycket te och vatten. Jag föredrar grönt te just nu, men älskar örtteer och goda svarta teer.

Varför utsätter jag mig själv för detta?
Jo, jag har väldigt lätt att äta stora måltider och väldigt ofta. Ibland känns det som att mitt liv kretsar kring mat och jag får hemska blodsockerfall. Ni vet alla dessa memes med folk som är hangry? Alltså angry/hungry. Så blev jag när jag fick blodsockerfall och jag måste äta på en gång.

Jag har ändrat livsstil många gånger och det som passar bäst är periodisk fasta med lågkolhydratskost. Det är superjobbigt att ställa om sina rutiner men jag vet att det är värt i slutändan.

För att dämpa hunger och sötsug är vätska bäst. Oftast när man är sugen på något är det vätska kroppen vill ha.

Jag kommer prova massa teer under en period och jag gillar att dela med mig. Hoppas ni vill ha tips 💕

Vilket är ert favoritte?


Ha en underbar dag!
Kram Anneli

  • Kost
  • Nära Nygatan , Arboga

Gillar

Kommentarer

Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Du är inte ensam, det är samma sak för mig. Jag äter mycket, speciellt kolhydrater och choklad. Jag orkar inte att drycka mycket eller. Jag är glad för din skull att du har börjat att ändra på din kost. Ha en trevlig helg
nouw.com/enitalienareisverige
Elavie
Elavie,
Tack! ❤️ Kolhydrater, speciellt snabba, är så himla gott 😁 som tur är går det att göra mat utan dom också och jag älskar cholkad, mest mörk choklad 😍
nouw.com/elavie