Tillbaka med nya tag!

Jag har varit sjuk i några dagar och inte orkat blogga. Min kreativitet har inte varit på högsta nivån direkt. Har även blivit lite nedstämd efter all prat om mobbning på sociala medier. Istället för att ge mig in i att sprida vidare det viktiga budskap har jag försökt fokusera på det positiva.

Jag har dragit dagens kort från min orakelkortlek några dagar med väldigt passande budskap. Den ena kom på dagen som det var mycket fokus på mobbning, ”I choose to learn throug love”. Att ha ett kärleksfullt perspektiv tänker jag mig, både för att ta åt mig nya lärdomar men även försöka förmedla min kunskap. Jag är bra på att vara positiv och borde bli bättre på att vara kärleksfull. Det andra kortet, ”Obstacles are detours in the right direction”, fick jag igår efter jag försökt ringt två samtal. Jag hade förberett mig och satt mig ner för att ringa två tjejer som vill veta mer om att jobba med PartyLite, men ingen av dom svarade. Nya försök får det bli idag! Eftersom jag älskar mitt jobb med PartyLite så vill jag dela med mig av jobbet och coacha nya PartyLitekonsulter för att så småningom bli ledare.

I fredags kände jag mig fortfarande lite risig, men tog jag en kort promenad för att rösta i stan. Jag kan verkligen njuta av hur vackert det är här. Fick hem ett gäng nya produkter från PartyLite och även njutit av dom. Har umgåtts med min underbara pojkvän! Efter jag frisknade till har vi både ätit gott och druckit gott, och jag har ätit alldeles för tok för mycket... igår blev det både chips och Toffifee.

Idag börjar jag smått ta tillbaka den kost jag mår bra av och slutar med godis och socker. Efter ljuspartyt som jag ska hålla efter lunch ska jag även till gymmet ett sväng. Jag har inte varit där en enda gång sen jag flyttade, så det viktigaste är att ta sig dit. Det jag alltid är orolig över på gym är att det ska vara mycket folk. När jag hämtade min passeringsblip var det nog rusningstid precis efter jobbet och dessa tillfällen är inget för mig, jag gillar lugn och ro. Efter det ska jag försöka göra några matlådor till veckan. Något enkelt som är snabbt och gott. Vad vet jag inte riktigt ännu, men jag har tid att fundera på vad det blir.
Har ni tips på lågkolhydratskostrecept?

Source error


Ha en underbar dag!
Kram Anneli

  • Tankar
  • Nära Arboga

Gillar

Kommentarer

Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Hoppas du kommer att må bättre snart. Ha en trevlig dag
nouw.com/enitalienareisverige
Denevigaresenären
Denevigaresenären,
Usch, vad tråkigt med förkylning! Skönt att du mår bättre! Det är så himla kul att dubbelt tillbaka! 😊🌸
nouw.com/denevigaresenären
Elavie
Elavie,
Tack! ❤️ Ja, man saknar att blogga när man inte gjort det på ett tag.
nouw.com/elavie
Denevigaresenären
Denevigaresenären,
Ska stå ”du är” och inte ”dubbelt” haha
nouw.com/denevigaresenären
natashasemenets
natashasemenets,
sweetwords
sweetwords,
Krya på dig, jag är i samma läge
nouw.com/sweetwords