Toppendag igår, nu kör vi repris på den!

Måndagmorgon, jisses vad jobbigt det var att gå upp! Blir nog en latte när jag når Örebro, för idag behöver jag vara alert igen. Det gick ju inte precis som det skulle förra veckan på det nya jobbet, blev flera samtal till supporten för att få igång diverse grejer på datorn. Ni som har koll hade jag problem med både inlogg, VPN och tillgång till viktiga sidor. Därför hoppas jag att komma igång idag och få upp min utvecklingsmiljö i datorn och testa vilket testramverk jag ska använda mig av.

Jag måste bara berätta hur dagen gick igår! Jag hade ett ljusparty och det var ett supertrevligt och välkomnande gäng som köpte massor av fina produkter. Det var mitt försäljningsrekord hittills och jag förstår varför, för vi har så många fina produkter i vår katalog nu.

Det blev även en kort sväng till gymmet igår. Så nöjd! Körde rygg och ben, med målet att gå dit imorgon och köra armar, axlar och mage.

Sen gick maten så där. Jag blev så sugen på pizza och vitlök, ingen av oss orkade laga mat på kvällen så vi köpte en varsin pizza. Det blev med skinka, champinjoner, räkor och vitlök, så himla gott!


Ha en underbar dag!
Kram Anneli

Gillar

Kommentarer

Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Åh pizza med vitlök är jätte gott. Kul med dina ljusparty 😃
nouw.com/enitalienareisverige