Underbara söndag!

Vilken underbar helg! Min kropp och min själ behövde verkligen detta. Känner mig som en lugnare person av två lediga dagar.

Igår vaknade jag upp tidigt för att tvätta. På ett sätt är det skönt att ha en tvättstuga igen med bra maskiner och ett torkskåp! I de senaste lägenheter har vi haft egen tvättmaskin och tumlare, men tumlarna har varit riktigt dåliga så jag är överlycklig över att se detta stora blåa åbäke och gör kläderna torra. Vardagsglädje!

Testade vårt badkar och tog ett bad och kom fram till att vi har dålig spurt på vattnet så man måste planera långt innan. Tar säkert 15-20 min att fylla badkaret någorlunda. Den är lite större än en vanlig vilket är jätteskönt. Tror man kan mysa till det ordentligt där inne med ljus och skumbad.

Efter badet åkte jag till Hallstahammar för ett lyckat ljusparty! Jag nådde mitt mål att värdinnan skulle få 20% istället för 15% från katalogen. En ny bokning i oktober så nu håller kalendern på att bli full av höstbokningar!

Lagade en underbar och sen middag när jag kom hem. Medan jag lagade mat tog jag ett glas vin, ”Perfect day” hette det, precis som dagen blev. Stekte lite torsk som vi åt med kokt potatis och mammas goda äggsås. Väldigt uppskattat och så gott!


Ha en underbar dag!
Kram Anneli

Gillar

Kommentarer

sanklamp
sanklamp,
Jag som tyckte att det var jobbigt med allt fint i sommarkatalogen men den nya är nog värre. Jag vill ha nästan alla höst- och julsaker 😊 Kanske inte ska glömma de fina Halloweengrejerna heller 😊
nouw.com/sanklamp
Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Det blir skönt att vara ledig. Du är värd.
nouw.com/enitalienareisverige