Utbildningsdag!

Idag har jag både lyssnat på en utbildning och hållit i en. Både handlar om att jobba på sociala medier.

Det är många som verkligen skulle passa som säljare på sociala medier och så finns det dom som verkligen vill jobba med det men det bara funkar inte.
Det är väldigt intressant hur vi människor funkar och hur vissa saker är inpräntat i oss. Vi ska göra på vissa sätt och absolut inte på andra. Vi gör även vad vi ser andra göra. För om andra gör på ett visst sätt, så borde det väl funka? Eller?

Jag har jobbat med sociala medier som ett verktyg i några år. Jag har verkligen inte jobbat på rätt sätt och jag har inte heller vetat hur jag ska lära mig. För jag har inte haft någon chef som väglett mig utan jag har testat mig fram på egen hand. Kollat hur andra gjort och härmat.
I dag har jag kommit längre.

Jag är inte perfekt och jag är absolut inte fullärd! Men jag älskar att inspirera andra och att kunna lära andra vad jag lärt mig.
Det var inte så konstigt att jag inte gjorde rätt från början eller på vägen. För det jag såg andra göra, det var inte effektivt eller bra för mig. Det som funkar för mig kanske inte funkar för dig, MEN att jobba som säljare med sociala medier som verktyg handlar verkligen mycket mer än om försäljning. Det handlar om relationer. Ärliga relationer.

Känslan när poletten trillar ner är go.


Ha en underbar dag!
Kram Anneli

Gillar

Kommentarer