Varför använder jag eteriska oljor?

Ni som följt mig vet att jag är intresserad av hälsa. Jag gillar att dela med mig av min kunskap och mina erfarenheter.

Inom hälsa tycker jag att erfarenheter är jätteviktigt. Vi är alla olika och påverkas olika av både kosttillskott och mediciner.

Eteriska oljor är inte kosttillskott utan en olja som doftar och utvinns från olika frukter, örter, rötter, träd osv. Oljan har terapeutiska egenskaper och vi kan använda den på tre olika sätt.

1. Andas in
2. Smörjas in
3. Tas invertes

Okej, detta är jätteviktigt som jag kommer skriva nu. Alla oljor går inte tas inverters eller smörjas in direkt på huden. Vissa märken är direkt farliga att ta på kroppen eller dricka.

De oljor jag använder är 100% rena, de är testade och certifierade. De är oljor jag kan ta några droppar av citron i mitt vatten för att känna mig piggare eller smörja in fötterna i lavender för en god natts sömn.

Varför använder jag eteriksa oljor då?
Jag gillar att de är helt naturliga och kan hjälpa mig i mitt välmående. Jag får inga konstiga biverkningar och jag kan i många fall byta ut vissa mediciner. Nu tar jag inte mediciner till något allvarligt, utan jag tar pepparmynta istället för alvedon när jag har huvudvärk. Så länge det hjälper mig är jag glad att slippa onödiga tabletter.

Du kan också prova eteriska oljor och jag hjälper dig gärna.
Mitt tips är att köpa hem en låda med tio olika oljor som du kan testa. Då blir du en medlemskund gratis och får 25% rabatt vid varje köp.

Läs mer om hur du beställer utan att kontakta mig här: https://www.elavie.se/eteriska-oljor


Ha en underbar dag!
Kram Anneli

Gillar

Kommentarer