Virkning är min meditation

Jag har kommit in i en period då jag behöver pusta ut och rensa tankarna. Mitt sätt att meditera och att skingra tankarna är att virka, eller att träna, men denna gången är det att virka. Oftast gillar jag att följa nya mönster eftersom jag gillar utmaningar och det enda jag kan göra när jag virkar är att faktiskt tänka på vad jag gör just nu. Jag blir inte distraherad av alla sociala medier och de eviga notifieringarna. Missförstå mig inte nu, jag ÄLSKAR sociala medier! Ibland behöver vi alla bara fokusera på nuet ett tag.

Det enda jag kan göra när jag virkar är att prata med min sambo och att lyssna/halv titta på tv. Jag tror jag aldrig hört så mycket av en film som när jag virkar. Man upplever filmen på ett helt annat sätt, faktiskt ganska intressant.

Mönstret heter Secret Path och är relativt lätt att följa eftersom den har både ett visuellt mönster men även beskrivning.


Ha en underbar dag!
Kram Anneli

Gillar

Kommentarer

joywesterberg
joywesterberg,
Åh, hantverk är ju himla bra medicin för själen! Vill så gärna lära mig att virka, men försöker själv just nu på att lära mig makramé, det är verkligen så avkopplande. 💕
nouw.com/joywesterberg
Elavie
Elavie,
Jag gjorde lite makramé när jag var yngre, mest armband. Virka är superkul och jag tipsar gärna om hur du börjar som nybörjare! 😊 Jag kanske kan göra ett inlägg vid något tillfälle om hur jag lärde mig.
nouw.com/elavie
joywesterberg
joywesterberg,
Ja, men jättegärna! Vore himla kul att läsa ett sådant inlägg! 😄
nouw.com/joywesterberg
Carro ,
Å blir påmind om när jag var liten och min gammelmormor lärde mig att virka.Tyvärr hann hon inte lära mig att virka efter mönsterpapper innan hon dog.Så härligt att du har funnit något som gör dig avslappnad och går inför.Ska bli kul att få se olika grejer du har skapat genom virkningen
Cuevas.blogg.se