11 frågor

1. När vaknade du i morse? 06.00 ringde väckarklockan, men gick och la mig igen. Vaknade nyss när telefonen ringde.

2. Vad var det första du tänkte på när du vaknade? Usch, känner mig inte kry idag heller, ska jag stanna hemma? Kände mig febrig igår eftermiddag och kväll.

3. Har du ringt någon idag? I så fall, vem? Nej, men två personer har ringt mig. Hyresvärden som ska ha besiktning imorgon och företaget som tar emot våra sjukskrivningar.

4. Vilket humör är du på just nu? Bara väldigt nyvaken och trött. Ska nog ligga och dra mig ett tag. Kanske sova med eftersom kroppen verkar vilja vila.

5. Vad har du på dig för tillfället? Ett linne och trosor.

7. Har du ont någonstans? På min hand som jag klämde i hissen här om dagen.

8. Något du är sugen på att äta just nu? Ja, jag är hungrig och skulle vilja äta upp maten från igår 😁 Köttfärsbiffar och klyftpotatis eller göra min goda omelett! Men först sova lite.

9. Vad köpte du när du drog ditt kort senast? Handlade mat på Ica.

10. Vilken var den första hemsidan/appen du gick in på internet idag? Förutom väckarklockan var det Nouw, jag är alltid så nyfiken på om någon gillat, kommenterat eller följt. Alltid kul att få kommentarer! Försöker kommentera ett par bloggar per dag. Nu blir det lite mindre i helgen, men jag kommer tillbaka.

11. Vad ska du göra ikväll? Måste självklart vila så jag inte blir sämre för jag har inte tid att bli sjuk, men ska även försöka packa lite grejer här hemma och laga mat och äta också.


Ha en underbar dag!
Kram Anneli

Gillar

Kommentarer

lyckoslanten
lyckoslanten,
Vilken rolig frågelista, den ska jag göra för mig själv imorgonbitti och se vad jag får för svar ha ha, omeletten ser ju fööööör god ut, gärna receptet på vad som är i, tack 😊
nouw.com/lyckoslanten
Elavie
Elavie,
Gör det! Tycker de berättar lite om personen bakom bloggen och därför superintressanta att läsa 😊

Ja supergod omelett med zuccini, champinjoner, skinka, tomat och baby spenat. Jag steker ihop grönsakerna och skinkan och häller sen i två ägg som är ihop vispade med en skvätt vatten. steker på låg värme med lite salt och peppar på toppen 👌
nouw.com/elavie
lyckoslanten
lyckoslanten,
Åh tack vad gulligt med receptet, jag fixar dessa frågor imorgonbitti och lägger ut 😊
nouw.com/lyckoslanten
sandra,
va roligt inlägg 😃
www.teamkjellstrm.blogg.se