Blandade känslor

Någon gång innan månaden tar slut ska vi flytta till lägenheten i Arboga. Jag var överlycklig över att äntligen hittat en lägenhet på ett bra område som är både tillräckligt stort till en helt okej hyra.

Nu håller en målare på att tapetsera och måla om det absolut värsta i lägenheten och jag håller på att städa allt skit som är kvar. Vissa saker är riktigt gamla och äckliga, men det känns som hyresvärdarna inte vill byta ut dess till nytt. Jag måste ta en vända till och be snällt om att få några grejer utbytt. Typ duschslag och toasitsringar är superviktigt att de är fräscha, det gör så mycket att byta ut dessa.

Där vi bor tillfälligt är en liten och opraktiskt lägenhet med den underbaraste vyn! Jag älskar vattnet och jag älskar solen, men tyvärr verkar det som att jag inte kan bo i nyproduktion. Luften i dessa lägenheter är under all kritik om man är allergiker och astmatiker. Nu går det bra när man kan ha alla fönster och balkongdörrar öppna men hur blir det i vinter när man inte kan ha något öppet? Natten till igår valde jag att stänga balkongdörren i sovrummet för det var så kallt ute, på morgonen vakna jag och snöt mig. Pappret var fullt av blod. Ja detta är inte en helt ovanlig syn för mig och så har det varit nu i över två år.

Jag hoppas vi kommer trivas där och att vi kommer må bättre när det gäller ventilation och luft.


Ha en underbar dag!
Kram Anneli

  • Tankar
  • Nära Västerås

Gillar

Kommentarer

franglamtilldamm
franglamtilldamm,
Hej Anneli,
Vi håller också på att flytta och innan vi flyttar in har vi tapetserat om och målat alla innertaken vita för att det skall kännas frächt. Jag håller helt med om att det skall vara nya toalettringar samt att det är hyresvärdens uppgift att se till att det är kliniskt rent innan nästa hyresgäst kommer. Lycka till! Kramen, Anneli
nouw.com/franglamtilldamm
Elavie
Elavie,
Ja det är verkligen en av få saker de behöver göra, se till att underhållning av lägenheten sker för ingen vill bo i en lägenhet med 10-25 år gamla grejer. Vart ska ni flytta?
nouw.com/elavie
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men wow vilken vyy! Den klagar man då inte över =) Kram fina <3
nouw.com/matildaberlin
Elavie
Elavie,
Nej den är helt underbar! 😍 Men en vy är ju verkligen inte allt, måendet är viktigare så jag hoppas vi gör rätt val nu när vi flyttar. Kram!
nouw.com/elavie
Taliasblogg
Taliasblogg,
Så spännande!
nouw.com/taliasblogg
Elavie
Elavie,
Så blandade känslor verkligen! Tror och hoppas det kommer bli till det bättre ❤️
nouw.com/elavie
sandra,
men så jobbigt :/
Kan ni inte köpa någon luftrenare som ni har igågn ? själv har vi en sådan och funkar super bra
www.teamkjellstrm.blogg.se
Elavie
Elavie,
Vi har provat med både luftrenare och luftfuktare, men inget hjälper. Vi har bott i tre olika nyproduktion på två år och tyvärr funkar det bara inte 😔
nouw.com/elavie