Bli värdinna och få doftljus!

Varje gång jag flyttar gör jag mig av med massor av grejer, vissa ger jag bort, andra säljer jag och sen slänger jag sånt som jag anser ingen annan har nytta av.

Ändå har man så himla mycket saker! Vart har jag ens förvarat alla dessa grejer när vi levde i lägenheten med 77 kvm? Denna gång har jag tänkt att mitt kontor ska bli mer prydligt än tidigare så jag kan omöjligt ha allt framme. Jag måste se över allt igen och se om jag kan rensa bort ännu mer saker.

Något jag har för tok för mycket av, det är mina doftljus och tillbehör. De vill jag inte slänga eftersom jag vill använda dom som värdinnegåvor och till utlottningar. Snart kommer ju höstkatalogen och alla värdinnor som vill ha ett party får något väldoftande av mig. Detta gäller både de som jag kan åka till men även de som bjuder sina vänner till ett onlineparty genom en live på Facebook. Onlinepartyn är så bra komplement! Svårt att dofta på alla dofter, men smidigt eftersom man kan se videon vid ett senare tillfälle och inte missar när jag visar upp produkter och aktuella erbjudanden. Värdinnan får dessutom alltid välja gratisprodukter ifrån katalogen till en viss procent av försäljningen. Så alla borde vilja prova på ett onlineparty!

När vill du ha ett ljusparty?

Maila mig på a.rissanen@outlook.com


Ha en underbar dag!
Kram Anneli

  • Doftljus
  • Nära Arboga

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Så fina grejer! Älskar doftljus 😃
nouw.com/emmaengstrom
Elavie
Elavie,
Dom är verkligen de bästa produkterna jag vet! Har handlat deras ljus i tolv år ❤️
nouw.com/elavie