Bloggutmaning: En oanad talang jag har…

Jag hittade en bloggutmaning! Ofta brukar jag se dom alldeles för sent men denna gång har jag hela 26 dagar kvar av utmaningen! Den är skapad av Saramadeleine som skriver en bra blogg som jag följer.

Dagens rubrik är...

En oanad talang jag har…

...är att jag är engagerad och driven vilket gör att jag är bra på att starta upp saker.

Något jag är otroligt stolt över är att jag startade upp Örebro E-sport när jag bodde där. Under ett år var jag ordförande och vi hade ett flertal olika evenemang som våra föreningsmedlemmar och styrelsemedlemmar styrde ihop. Vårt förts evenemang var även det absolut bästa. Vi gick ihop med Pitcher's i Örebro och visade upp en match mellan två lag i Dota 2 varav ett av lagen var svenskt. Jag har för mig att det kom cirka 130 personer som ville kolla på matchen och både vi och ägaren av Pitcher's var helt chockad över antalet! Efter det hade vi ett flertal matcher som vi fick se på Pitcher's, vi hade en lokal i Slottet under ett stort evenemang i Örebro där vi hade en lokal känd spelare som pratade om sin karriär, turnering i Fifa, titta på olika speedruns osv. vi visade upp Dota 2 finalen i en biosalong mitt i natten och turneringar i Fifa och Hearthstone på olika ställen. Det var ett roligt år med många evenemang!

Nu i Arboga har jag startat upp ett Pysslecafé för jag tyckte det behövdes en trevlig mötesplats för pysslare. Jag håller i ett kvinnligt nätverk inom IT som heter #addHer Västerås där jag försöker få kvinnor att ta mer plats och våga stå för sin kompetens i en mansdominerad bransch. Det går att följa oss på Facebook och anmäla sig till våra evenemang.

Sist men inte minst så startade jag upp mitt företag i höstas och jag kämpar med den på min fritid när jag inte jobbar heltid som programmerare/testare. Så jag har fullt upp och jag älskar det! Jag älskar att peppa och motivera andra som gillar och vill ha stöttning och dessa hjälper jag gärna till att komma framåt!


Ha en underbar dag!
Kram Anneli

Gillar

Kommentarer