Bloggutmaning: En tv-serie jag älskar är…

Jag hittade en bloggutmaning! Ofta brukar jag se dom alldeles för sent men denna gång hade jag hela 26 dagar kvar av utmaningen! Den är skapad av Saramadeleine som skriver en bra blogg som jag följer.

Dagens rubrik är...

En tv-serie jag älskar är…

...Catfish the TV show!

Jag tycker programmet är så bra! Om ni inte sett den så rekommenderar jag att kolla på några avsnitt.

I varje avsnitt får man följa en person som varit i kontakt med någon på internet som den blivit förälskad i. Det kan vara allt från månader till flera flera år. Vissa är osäkra på om personen de pratat med är på riktigt, medan andra är helt säkra men vill ha hjälp att träffa sin kärlek och ta nästa steg.

Programledarna Nev och Max utreder och gräver lite på internet om information om den de ska försöka träffa. Ibland, eller ganska ofta, hittar de att personen utger sig för att vara någon annan, det vill säga en ”catfish”.

Tillslut ser de till att de äntligen kan träffas och prata ut.

Det är så kul att se hur det kan sluta och det är en bra påminnelse om hur anonymt internet är. Hur enkelt du kan bli lurad av en profil och falla för någon som inte finns.

Nev och Max är riktigt bra programledare och deras sätt att bemöta en catfish känns professionell. Även om personen gjort fel vill de få ut informationen om varför personen gjort så istället för att skämma ut personen. Givetvis skäms många för sina handlingar och ångrar dom, men det finns ofta något mer bakom anledningen.

Ni måste se ett avsnitt och berätta vad ni tyckte!


Ha en underbar dag!
Kram Anneli

Gillar

Kommentarer