Bloggutmaning: Min allra bästa kompis…

Jag hittade en bloggutmaning! Ofta brukar jag se dom alldeles för sent men denna gång har jag hela 26 dagar kvar av utmaningen! Den är skapad av Saramadeleine som skriver en bra blogg som jag följer.

Dagens rubrik är...

Min allra bästa kompis...

...är min sambo/pojkvän!

Jag har nämnt honom tidigare men han är verkligen min bästa vän! Vi har varit tillsammans i cirka tre och ett halvt år och bott ihop i snart tre år. Han får mig att känna mig levande och lugn, vi gör vår små roadtrips, båda älskar god mat och att ta det lugnt hemma. Han är en perfekt partner och vän.

Jag har insett att när man flyttat runt så mycket som jag gjort, så är det inte enkelt att behålla sina vänner. Jag saknar många av mina underbara vänner i Göteborg och jag lyckades hitta tillbaka till några barndomsvänner i Västerås när jag flyttade tillbaka. Jag har lätt för att prata med folk och har fått några nya vänner och bekanta i Arboga, vilket är jätteskönt!

Bäst av allt är PartyLite, där igenom har jag fått otroligt många nya vänner som är underbara att ha runt sig! Längtar till helgen då jag ska till Göteborg och träffa många av dom. Vi har ledarkickoff och hoppas få massa inspiration av dom och ha riktigt kul!


Ha en underbar dag!
Kram Anneli

Gillar

Kommentarer