Det dyra parkeringshuset är inte säkert

I söndags när jag åkte från parkeringshuset såg jag en bil med sönderslagen rutan. I dag hade bilen närmast oss fått sin ruta inslagen. Hade de stulit något? Några fotbollsskor och annat med inget större värde. Jag har sett glassplitter på marken i veckan så troligtvis är det ännu fler bilar som blivit offer för detta.

Detta är i ett parkeringshus som blev klart bara för någon vecka sen, där vi betalar 80kr per dygn eller 1000kr i månaden. I ett finare område vid hamnen. Nära ett finare hotell utan egen parkering, så gästerna parkerar självklart i parkeringshuset. Inte direkt bra reklam för Västerås när gästerna få sönderslagna rutor på sitt besök på stans finaste hotell.
Det är inte heller kul att betala så mycket när det inte finns någon typ av säkerhet what so ever. Portarna är inte monterade så vem som helst kan gå eller köra in. Inga kameror verkar finnas. Det är fritt fram att göra vad man vill i en instängd miljö mitt i natten.

Hade aldrig trott att det skulle bli så här! Vi bor ändå i ett område där en liten trea kostar mer än 10.000kr. Visst det ser ut som värsta byggarbetsplatsen eftersom alla hus inte är färdigbyggda. Vårt egna garage är inte färdigt och det finns hemska grusparkeringar utomhus som även dom kostar mycket, så självklart väljer man att stå i parkeringshuset.

Jag köpte i fredags en månadsparkering som jag nu ångrar.


Ha en underbar dag!
Kram Anneli

  • Nära Västerås

Gillar

Kommentarer