Få betalt för att träna

Jag jobbar som IT-konsult och jag älskar mitt utvecklande jobb med alla de vändningar man får vara med om. För kanske tre år sen slutade jag spela datorspel, men det är fortfarande en stor del av mitt hjärta. Digitala spel lär barn, ungdomar och vuxna massor som du inte skulle kommit nära annars. Det finns både ledare, asbra teamspelare och klassens clowner i alla team jag spelat. Vissa tar sig rollen automatiskt och vissa växer sig in i den.

Något som jag börjat bry mig mer och mer om sen jag bytte bransch är hälsan. Varför? Jo för helt plötsligt började jag med ett stillasittande jobb, gick upp i vikt och började känna mig lite deppig. Idag förstår jag varför e-sportare tränar en hel del som en del av sitt jobb. När de spelar och tränar inför matcher så sitter de i väldigt många timmar för att utvecklas och för att klara det psykiskt så behöver de röra sig och äta bra! Jag önskar att även mitt jobb kunde betala mig för att träna, för att få mig att orka jobba mer, vara mer pigg och mindre sjuk.

Nu har jag börjat lägga om min kost och röra mig mer på fritiden, men det jag tror är att hälsan skulle bli mycket bättre om alla rörde på sig mer och åt bättre mat. Även om min arbetsgivare betalar större delen av mitt gymkort, tänk vad grymt om jag även kunde få betalt för att träna typ två timmar i veckan!


Ha en underbar dag!
Kram Anneli

Gillar

Kommentarer

LifeIsBetterAlive
LifeIsBetterAlive,
Ja att få betalt för att träna hade ju varit något. 😂 På mitt jobb har vi både friskvårdsbidrag samt ett gym där vi kan träna gratis. Men vem vill träna efter eller innan jobbet? Alltså just PÅ arbetsplatsen. Vill ju bara hem efteråt. 😂 Vi har rätt fri tillgång på proteinpulver, bcaapulver samt en massa olika vitaminer här. Vilket inte är så konstigt då jag jobbar på Svenskt Kosttillskott och alla nya sändningar med egenproduktion måste provsmakas. Då hamnar de öppnade burkarna/påsarna i köket på jobbet. 😊
nouw.com/lifeisbetteralive
Elavie
Elavie,
Det är egentligen grymt att vi får friskvårdsbidrag, för man köper sig ett kort iallafall. Jag hade gillat typ gemensamma kontorspromenader. Nu har de beställt ett pingisbord, men jag gillar inte pingis. Superbra med fritillgång till kosttillskott ju 👍 Jag hade vräkt i mig av det 😁 Säljer kosttillskott själv och försöker få i mig det jag behöver iallafall.
nouw.com/elavie
LifeIsBetterAlive
LifeIsBetterAlive,
Glömmer ta vitaminer och sånt när jag är på jobbet. Är dålig på att ta sånt även när jag köpt hem. 😂
nouw.com/lifeisbetteralive
sandra,
Grymt 😃
Ja tänk om man kunde få betalt för de haha vilken dröm och jäklar vad jag hade tränat hahhaa 😃
www.teamkjellstrm.blogg.se