Galen start på året!

Jag tog några semesterdagar efter nyår för jag behöver verkligen några dagar att ta igen mig på. Det har varit ett tungt år och ibland behöver kroppen bara vila.

Men riktigt så blev det inte. Vovven har ätit kortisontabletter och har varit kissnödig stup i ett! Så ut och kissa typ var tredje timme (till och med extra på natten). Det har varit jättejobbigt för honom ❤️ Men nu borde det vara över.

Sen kom vår VD i smyckesföretaget med en rolig kampanj nu i januari!
Vi får ge ut licenser till att sälja hans smycken helt gratis. Ja ni förstår nog inte hur mycket jag haft att de senaste dagarna! 🤪 Riktigt kul med så stort intresse och jag förstår att många vill prova. Jag tror veckan kommer fortsätta lika galen!

Dessutom passar det perfekt för en influencer har vi sett på de influencers som testat i Tyskland. De har en galen försäljning där!
De verkligen ÄLSKAR våra smycken ❤️ Så nu är det dags att jobba med att hitta några perfekta influencers i Sverige som kan visa upp våra smycken.

Så mitt jobb nu de dagar som är kvar på denna vecka blir att försöka kontakta personer jag tror skulle passa. Har ni några tips?

Mitt i allt detta hade jag delar av inventeringen kvar att göra och även att göra iordning allt inför bokföringen för oktober-december.

#influencers #influencer #smycken #designsmycken #jespernielsen #älskarsmycken #inspiration #jobbahemifrån


Ha en underbar dag!
Kram Anneli

Gillar

Kommentarer