Njuter av löpningspasset och världens godaste bananpannkakor!

Jag måste börja detta inlägg med: sluta aldrig att träna! Det är så himla jobbigt att komma igång igen. Har du fått in träningen i din vardag, låt inget ta ifrån dig den tiden. Ja med det sagt, grym start på denna dag måste jag säga! Jag vaknade klädde på mig träningskläderna, drack min ARGI+ som är det enda som kan få liv i mig och sen drog jag ut på intervallträning.

Jag har haft ett längre uppehåll med min träning och att jogga var en av mina favoriter tidigare. När man har dålig kondis så tar det ett tag att komma igång och njuta av det igen. Jag bestämde mig för att jag nu under semestern skulle gå en löpkurs som är onlinebaserad och igår var första dagen som jag tyvärr missade. Därför tar både gårdagens och dagens pass idag tänkte jag, ett på morgonen och en på kvällen. Så nu är första passet klart och det var 26 grader varmt med stekande sol. Det var alltså varmt, svettigt, jobbigt så in i norden och riktigt skönt när det var över. Sitter i skrivande stund på balkongen i skuggan och är så nöjd!

Läs mer om kursen på deras sida .

Väl hemma var det dags att tanka energi och efter lite sökande hittade jag ett recept på bananpannkakor jag bestämde mig att prova. Så enkelt recept med bara tre ingredienser som jag hade hemma:

1 banan
2 ägg
1 skopa Forever Ultra Vanilla (du kan köpa den här )

Mosa bananen, kläck i äggen och ultran och rör om.
Stek på ganska hög värme, jag startade på 6:an och gick ner till typ 4:an och vände när första sidan såg bra ut enligt mig.
Serverade med fryst mango som smälte i värmen.

Jag har ätit många varianter av bananpannkaka och dessa var dom bästa! Så sjukt goda, bara längtar till nästa gång. För dig som är gluten- och laktosintolerant som jag så är Forever Ultra både gluten- och laktosfri, love it!


Ha en underbar dag!
Kram Anneli

Gillar

Kommentarer