PartyLite har världens bästa extrajobb

Som många av er märkt så jobbar jag extra med att sälja ljus och hållare. Jag verkligen älskar mitt extrajobb! Att träffa alla människor och ge dom råd och tips när det gäller både dofter och produkter, det ger SÅ mycket att se dom nöjda efter att ha hittat en ny favorit.

När jag bytte jobb från casinobranschen till IT-konsult saknade jag att ge den service jag fick ge som croupier, kassör och kassaledare, därför valde jag förra året att börja sälja för PartyLite. Jag jobbade tidigare även med att coacha mina kollegor och det är något jag alltid velat fortsätta med. Därför har jag ett nytt mål inom PartyLite och det är att hjälpa alla som är intresserade att börja jobba med det.

Det är ett perfekt extrajobb om man vill träffa folk, vara social, få gratis produkter, få produkter till rabatterat pris och extrapengar i fickan. Den som älskar att engagera sig och jobba mot mål, då finns det alltid möjlighet till utmaningar och att göra som jag och hjälpa fler att starta upp.

Vi har konsulter runt om i hela Sverige men det finns flera områden som saknar konsulter eller så finns det dom som inte syns och flera personer som skulle älskar våra produkter går miste om dom. Vi har kvalitetsprodukter och är måna om natur och djur ❤️

Hör av dig om du är intresserad! Eller har du en vän som skulle passa? Vi har vår högsäsong nu, så det finns ingen bättre tid att erbjuda familj, vänner och bekanta att lysa upp deras hem med ljus och goda dofter samt uppskattade och fina julklappar!


Ha en underbar dag!
Kram Anneli

Gillar

Kommentarer