Rädd för att misslyckas?

Jag satt funderade en massa igår på det här med att misslyckas.

Vad tror ni, ger vi ibland upp tidigt eftersom vi är rädda att misslyckas?

Jag som är en person som mår bra av att prestera kan i många fall välja att inte delta i något jag vet att jag är dålig på. Varför ska jag göra något jag har dåliga förutsättningar i och inte kan vinna?

Det är ofta jag blir besviken på mig själv när jag inte klarar allt jag vill. Ibland vet jag inte ens mina förväntningar och gör bättre ifrån mig, men i min hjärna är jag inte tillräcklig. Under mina funderingar kom jag fram till att det är bra om jag börjar sätta mina mål och planera. Alltid göra mitt bästa efter mina förutsättningar och viktigast av allt: vågar testa och våga att misslyckas!

Vägen till framgång är inte alltid en självklar och rak väg. Alltså, jag tror att jag måste våga att misslyckas mer och inte ta så hårt när jag inte vinner och är bäst! Ta nya tag och bara köra!


Ha en underbar dag!
Kram Anneli

  • Tankar
  • Nära Erikslundsvägen , Arboga

Gillar

Kommentarer

Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Vågar hann inte då vet man aldrig om man kan lyckas i livet. Det är svårt, jag förstår vad du menar. Vi ska våga och inte vara rädda. Det blir inte alltd lätt men till slutet när vi nå målet då blir det en fest för oss.
nouw.com/enitalienareisverige
minasvarld
minasvarld,
Känner igen mig i det du skriver om att inte delta för att man saknar möjligheten att vinna. Kämpar med det ganska ofta och har med åren missat saker bara för att jag inte velat försöka.
Först såg jag det som ett sätt att skydda mig själv men det var raka motsatsen. Så när jag fick chansen att börja studera på uniersitetet tänkte jag inte alls. Jag kunde inget innan jag började men i dag ett år senare är jag överlycklig över att jag lärt mig så mycket bara för att jag vågade försöka.

Vägen har varit väldigt krokig detta år men när man väl lyckas till slut så går det inte att beskriva känslan.

Heja, heja! Våga för att vinna 😊
nouw.com/minasvarld