Snooza i sängen

Klockan ringde som vanligt kl 6.15 på morgonen och något som är så skönt är ju att få snooza och somna till en liten kortis. Jag snoozade men jag somnade inte utan jag njöt av tystnade och kikade lite halvt på solstrålar som jag såg utomhus.

Det har varit några trötta dagar denna vecka eftersom jag haft lite svårt att sova och jag har oroat mig mer än vanligt, därför är det extra skönt att bara kasta bort alla tankar ett tag och bara vara.Många pratar om att leva i nuet och att fokusera på det man gör i samma sekund, brukar ni göra det? Exempelvis om ni är ute och promenerar, hör ni fåglarna sjunga eller era tankar? Försök tänka på det nästa gång. Jag har lärt mig att lyssna på fåglarna och kasta tankarna och det kan vara riktigt avslappnande att vara i nuet någon minut då och då.


Ha en underbar dag!
Kram Anneli

Gillar

Kommentarer

trettiSE,
Jag försöker fokusera på nuet men misslyckas ofta. Eller det är så lätt att komma av sig liksom.. Men när jag tänker på det så fungerar det bra en liten stund tills jag glömmer igen haha.
nouw.com/trettise
Elavie
Elavie,
Precis så är det för mig med! Det är bara att träna, det är ju framsteg om man klarar av det i någon minut eller några sekunder. Jag tror det är viktigt att släppa tankarna ibland och bara fokusera på det man gör. Mitt största problem är ju mobilen eller min iWatch, som snor ens uppmärksamhet stup i kvarten 😃
nouw.com/elavie
trettiSE,
Jaa men eller hur! Brukar ofta gå promenad och vara i stallet och då kan jag stänga av allt och bara vara i nuet, men annars är det omöjligt i längre stunder 😃
nouw.com/trettise