Snubbla på mållinjen - bara att resa sig igen!

Ända sen i augusti var mitt mål att bli ledare inom PartyLite och att få åka på drömresan till Sicilien! Jag ville inte bli ledare för att åka på resan, utan jag haft haft detta mål redan sen ett år tillbaka men det har inte gått sin väg. På konferensen i augusti fick vi veta resmålet och att ALLA som blev ledare till den 1 januari kunde få åka med, självklart gick jag all-in eftersom det fanns en extra morot! Nu är det bara några veckor kvar och jag snubblar verkligen på mållinjen. Mitt team saknar en försäljning på 12.000kr, vilket egentligen inte är mycket men det är utmanande att hålla ljuspartyn runt jul och nyår. De flesta i teamet har verkligen kämpat och försökt sitt bästa.

Visst är det tråkigt att inte klara sitt långsiktiga mål, när man varit så nära vid två tillfällen! Men wow, vad kul jag haft! Jag har fått träffa massa nya kollegor, nya vänner, nya gäster och värdinnor. Jag har tjatat hål i huvudet på alla som följer mig på Facebook och Instagram, men det har verkligen gett resultat för så många nya kontakter jag har fått sen augusti hade jag inte räknat med!

Nu är det dags att säga hejdå till höstens och vinterns fina hållare och underbara och kryddiga dofter. Vilka fantastiska produkter vi haft i katalogen! På tisdag startat vårens katalog och jag som älskar ljusa färger i regnbågens alla färger kommer verkligen njuta av dom.

Jag har min första visning den 3 januari och den kommer jag hålla i hemma hos mig men jag kommer även ha flera livesändningar i mitt evenemang. Jag kommer visa några produkter, berätta om våra ljus och dofter för hemmet och sen även berätta lite om hur det är att vara konsult och hur man börjar.

Vill ni också ta del av mina livesändningar eller vinna något under den 3 januari är ni givetvis välkomna! Leta upp (eller klicka på länken) "Oberoende PartyLite konsult Anneli " på Facebook, gilla sidan och skriv att ni vill bli inbjuden eller leta upp det öppna evenemanget.


Ha en underbar dag!
Kram Anneli

  • Doftljus

Gillar

Kommentarer

linneaengelman
linneaengelman,
Vilka fina produkter Partylite har! Jag har hört talas om företaget men aldrig sett vad ni erbjuder förut 😊
nouw.com/linneaengelman
Elavie
Elavie,
Vad kul att du gillar våra produkter! ❤️ Vi byter produkter efter säsong och jag tycker det känns som att alla hittar alltid något dom gillar. Du får fortsätta kika in och se vad som dyker upp i vår 😊
nouw.com/elavie