Starka känslor som passion och vilja

Känner ni någon gång att ni känner väldigt starkt för någonting? Det kan vara att ni älskar någon så ni bara vill skaka om och krama personen eller glädjen av att lyckas med något som man trodde var omöjligt eller så som jag känner nu...

Jag känner en sån vilja och passion för det jag gör! Ibland är det svårt att förmedla det jag känner och önskar att jag kunde få dela med mig av den till fler.

Jag har ibland svårt att förstå den passion jag känner för ett jobb. Det är svårt för mig att sätta fingret på vad exakt med mitt jobb som får mig att känna det jag gör. Det är troligtvis en blandning av mycket och här är några exempel som jag tror får mig att känna så mycket för denna hobby.

Jag älskar att utmana mig själv och testa nya saker. Jag har exempelvis lämnat min trygghet flera gånger och både flyttat och sagt upp mig utan någon livlina. I detta jobb behöver jag inte lämna min trygghet på annat sätt än att gå utanför min bekvämlighetszon. Jag åker hem till helt okända människor och berättar om våra underbara produkter, det kan vara inför två till femton personer och jag gillar inte att prata inför folk i vanliga fall. När jag står där är jag ibland nervös i några sekunder och sen går det över. Jag är ju ändå där eftersom dom är nyfikna på vad jag har att presentera till dom! De produkter som jag älskar att använda i mitt hem för att få doft och ljus.

Jag älskar att prestera och har lärt mig att det är roligt att bli uppmärksammad! I hela mitt liv har jag varit en som vill göra bra ifrån sig. Det där kan vara lite knepigt, speciellt om du inte vet vad som förväntas av dig eller om du själv inte sätter mål. Hur vet man när man gjort bra ifrån sig utan förväntningar och mål? Ja det är omöjligt och du kan prestera gång på gång utan att få någon som helst uppskattning eller tack för vad du gjort. Därför älskar jag direktförsäljning! Jag har aldrig på ett jobb fått uppskattning och belöning för mitt jobb så som jag får genom detta jobb.

Jag älskar att hjälpa andra och det gör jag genom att hitta rätt dofter och tillbehör till rätt personer, men även genom att andra får göra precis samma som jag. Alla bestämmer givetvis hur högt de vill sikta och hur långt de vill gå, för vi har alla våra anledning till varför vi vill göra det vi gör.

Min vilja att hitta nya kunder, värdinnor och konsulter tar ibland över min passion och det kan vara otroligt frustrerande. Att ha höga mål gör att jag ibland dippar och inte vet hur jag ska kravla mig upp.
Jag förstår att personer inte vill ha ett ljusparty hemma eller inte vill göra det jag gör, men hur hittar jag dom som vill?
Hur når jag ut till dom som vill prova det jag gör och se om det är något för dom?


Ha en underbar dag!
Kram Anneli

Gillar

Kommentarer