Sushi, ljus och histaminer

I veckan var jag till min kloka barndomskompis, hon ger mig alltid massor av alternativa tips och idéer! Hon är en person som får mig att må bra och tänka utanför min box. Jag träffar henne alldeles för sällan men jag är otroligt tacksam att hon finns!

Vi åkte och köpte sushi från ett ställe som fått mycket bra kritik i Västerås. Eftersom hon älskar ljus precis som jag, tog jag med mig några av mina favoriter och tände medans vi åt sushi och pratade. Jag berättade lite om mina problem med utslag som jag fick i somras samt klådan i handflatorna och under fötterna. Hennes tips var att läsa på om histaminer som finns i vår mat. I går googlade jag lite och mycket av det jag läste stämmer verkligen i hur jag mår just nu. Nu är frågan om man ska testa en period med mindre histaminrikmat. Ska nog vänta in provsvaren från läkaren också och se vad dom säger.

Sushin då, var den god? Jaaaa! Alltså jag älskar sushi och jag äter sushi alldeles för sällan idag. Även om den var god var den var inget utöver det vanliga, men mycket bättre än kedjorna som ploppat upp överallt. Jag ger den fyra av fem stjärnor ⭐️⭐️⭐️⭐️


Ha en underbar dag!
Kram Anneli

Gillar

Kommentarer

Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Det är så bra när det finns fina vänner som kan hjälpa oss. Ha en skön dag
nouw.com/enitalienareisverige
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men guu vad god sushin såg ut!! =)
nouw.com/matildaberlin