Testar Perspirex

I samarbete med Buzzador har jag fått testa Perspirex.

Det är en antiperspirant som hjälper till med svettningar. Det är inte som en vanlig deodorant som man tar på sig på varje morgon, utan denna har du på under natten och tvättar av på morgonen. Viktigt är att ha ren och torr hy innan man applicerar Perspirex.

Jag har testat denna under armarna i cirka två veckor. Jag har använt den ungefär fyra gånger under denna period.
Första gången var för mig en hemsk upplevelse. Vissa perioder har jag svårt att sova och denna natt vred och vände jag mig extra mycket eftersom Perspirex sved och kliade. Detta är troligtvis eftersom huden blivit fuktig medan jag somnat till. Så fort huden blir fuktig börjar det svida och det är därför huden ska vara torr vid applicering. Jag var envis och vägrade gå och tvätta av den och körde på natten efter också. Dagen efter andra natten kliar min hud så fruktansvärt mycket. Jag hade på Aloe vera föra att lugna huden och sen kändes det mycket bättre.
Efter dessa två nätter har jag använt Perspirex två gånger till med cirka fyra-fem dagar mellan behandlingarna. Dessa gånger har varit mycket bättre och jag märker dagtid att jag inte svettas lika mycket. Bästa tillfället att märka av detta var under en kontorsfest, det var jättevarmt och svettigt med alla spel och lekar. Pannan var helt fuktig men helt torr under armarna.

Jag tycker denna produkt är bra även om jag tycker själva behandlingen kan vara obehaglig. Jag har tidigare testat liknande produkter och tycker jag inte märker någon större skillnad på dom.

Har du problem med svettningar är det verkligen värt att testa denna! Den finns även i olika styrkor.

#perspirexbuzz #perspirex_se #buzzador


Ha en underbar dag!
Kram Anneli

Gillar

Kommentarer

sweetwords
sweetwords,
Extra torr fungerar på mig, också hört från andra sådana prod att vissa har svårt att sova för det kliar, svider. Men Absolut torr fungerar på mig, ingen svedda och klåda. Kan svedda lite då jag är nyrakad
nouw.com/sweetwords
Elavie
Elavie,
Absolut torr är den jag använde när jag var ung, tycker dessa är väldigt lika varandra. Om jag inte använt dom på ett tag så svider dom, men annars är de helt okej. Det enda jag märkt de senaste åren är att huden känns väldigt torr. Har du känt så någon gång?
nouw.com/elavie