Tid till allt - behöver mer!

Jag undrar ofta hur folk hinner med allt!

Jag jobbar åtta timmar om dagen plus två och en halv timme till att pendla fram och tillbaka. Det som är bra med pendlingen är att jag får vardagsmotion + tid att slösurfa på tåget.
Sen ska man ju gör allt det där vanliga, handla, laga mat, diska, städa osv.

På det har jag verkligen gått all-in för min hobby som nu är mitt företag. Jag planerar in visningar, hjälper nya konsulter att starta upp, håller i möten (när någon i teamet kan), försöker komma på inspirerande inlägg (både till kunder och till teamet), hämtar paket, skickar paket, levererar beställningar, skickar kataloger och bokför. Ja går det går åt massor av tid till det och mycket av det ger mig otroligt mycket!

Sen ska jag försöka få in träning i vardagen, när jag äntligen kan byta gym. Jag skulle även vilja promenera mer, läsa böcker, sova eftermiddagsvila, göra fint i mitt showroom, städa oftare, träffa vänner, blogga mer, göra videos och redigera och massa mer.

Det viktigaste av allt har jag inte ens nämnt, hur mycket tid jag behöver för att vila och chilla hemma med min sambo! Det är mitt sätt att tanka på energi och betyder för massor mig!

Känner ni igen er?


Ha en underbar dag!
Kram Anneli

Gillar

Kommentarer

kristinajuliette
kristinajuliette,
Jag är timmis på mitt jobb så jag "väljer" ganska mycket när jag kan/vill jobba. Men bara för det har jag ju inte all tid i världen för annat... det är mycket som ska göras i livet. Medan man ska vara duktig och självständig i allt... det är nog mest de som jag tycker är jobbigt och sätter press på en. Inte att jag inte har tid till att tvätta, men det är ju så olika 😊 Men förstår absolut hur du känner!
Ha en mysig julhelg, kram <3
nouw.com/kristinajuliette
Elavie
Elavie,
Ja du har helt rätt, det är nog vår egen press på oss som är värst. Jag har haft en stressig period och då byggs det på med ”måsten” och det är de som blir de jobbiga bitarna. För min egen skull behöver jag tänka om 😊
nouw.com/elavie
kristinajuliette
kristinajuliette,
Ja det är ju så tyvärr :/
nouw.com/kristinajuliette