Träning, fika och shopping

Idag gick jag upp när jag vaknade till vid kl.8 och en timme senare var jag på väg till gymmet! Det blev ett riktigt bra pass och imorgon blir det troligtvis veckans pass nummer två.

Efter gymmet gick jag i väg till en av stans caféer för en fika. En bekant försökte samla ihop hennes vänninor för att få igång en stående lördagsfika i stan. Självklart måste jag stötta det! Även ett bra sätt att lära känna nya bekanta i stan.
Det blev bara jag och min vän denna lördag. Drack ett grönt te vid namn Gröna Madame, som föll mig ganska bra i smaken. Efter några minuter kommer ägarinnan med varsin gobit till oss! Väldigt snällt av henne och det var otroligt gott. Jag som försöker att hålla mig ifrån socker, men denna var riktigt god och hungrig som jag var efter träningen så slank den ner.

Jag fick tips om att det finns en bokhandel precis i närheten av mitt hem och givetvis blev det ett besök där innan jag gick hem. Jag hade en måste-ha känsla för en Bullet Journal där min plan är att skapa något som kallas trackers.
Jag ska definitivt göra en för träningen för att se utvecklingen och även lära mig att variera mig.
Det blir nog även en för mitt viktmål, en för följare på olika sociala medier och annat kul som jag kommer på.

Jag kommer vara så rädd att göra ”fula” sidor eller inte bli nöjd. Detta får verkligen bli träning för att allt inte kan bli perfekt. Som en klok kvinna sagt till mig flera gånger, ”Perfect is the enemy of done”.


Ha en underbar dag!
Kram Anneli

Gillar

Kommentarer

JuliaElisabeth
JuliaElisabeth,
Mysigt med fika med några vänner 😊 åh älskar te
nouw.com/juliaelisabeth
Sarah,
Så mysigt att ta en fika 😊 Så snällt att hon bjöd på en godbit till ditt te 😊
CheerSarah.devote.se
Amanda,
Åh vad härligt 😃
amandalarsson.nu
Kirsi,
Det är nog första gången jag är här, och jag får lite samma känsla som du förmedlade i din kommentar hos mig. Jag blir glad när jag kommer hit, och jag älskar headern! Jag har precis eldat upp min sista glolite, så den påminner mig om att en ny måste införskaffas.

Det låter som en skön lördag med tidig uppgång, träning, fika och bokhandel. Åh, bokhandel... Jag behöver också besöka ett fysiskt sådant snart. 😊
kirsi.se
Mirre,
En fika är alltid välkommet och så gott. Samt skönt att komma igng på morgonen
sweetwords.se
Amandizan
Amandizan,
Vad mysigt med fika på stan det är du ju värd efter träningen 👌Jag är mer en kaffemänniska än tea aldrig druckit grönt te
nouw.com/amandizan
asemartensson
asemartensson,
Va skönt att få till riktiga bra pass på gymmet. De känns bäst då:)
nouw.com/asemartensson
moiii
moiii,
Låter så mysigt med fika på stan, det var allt för länge sedan jag fikade på stan 😋
nouw.com/moiii