Tröttast, gnälligast och deppigast

Jag har kommit in i en period då jag är supertrött konstant! Enligt Facebooks minnen har jag känt precis likadant flera gånger tidigare.

Det kan inte vara normalt att känna så här. Visst det är grått och tråkigt ute, jag äter mycket dålig mat och kommer inte iväg och tränar, det är väl dom som bovarna i dramat, men jag var trött även när jag åt bra och tränade. Jag är ALLTID trött. Just idag är jag även lite deppig och därför är det extra jobbigt.

Varför är jag deppig? Det är nog lite blandade anledningar. Jag blir alltid höstdeppig. Just nu blev det lite extra eftersom idag känns det som att jag inte kan nå mitt novembermål. Att nå en försäljning på 10.000kr är inte svårt egentligen, men dagens ljusparty blev inställt och då blir det lite tuffare. Jag har preliminär bokat en dag (i mitt huvud) för en barndomsvän och verkligen hoppats på att hon och hennes vän ska ha ett ljusparty den dagen. De skulle ringa i fredags men fick inget samtal. Jag ogillar att tjata och påminna, men behöver fråga ännu en gång.
Innerst inne är jag ingen säljare, jag älskar bara produkterna så mycket och vill jobba med människor som delar mitt intresse.

Jag har även fått en jobbig klåda i handflatorna och under fötterna som vägrar ge sig. Hoppas att få några tips från läkaren på onsdag.

Skönt att få skriva av sig och gnälla lite ❤️


Ha en underbar dag!
Kram Anneli

  • Nära Nygatan , Arboga

Gillar

Kommentarer

Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Du är inte ensam. Det är så för mig också. Jag provar att inte tänka för mycket och göra saker som hjälper mig att vara positiv.
nouw.com/enitalienareisverige
Elavie
Elavie,
Försöker också fokusera på det positiva ❤️ Därför PartyLite ger så mycket energi under hösten. Hoppas på att nå mitt mål nu, det skulle verkligen få en att bli lycklig ett tag. Är ju en sån tävlingsmänniska 🙈
nouw.com/elavie
Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Jag förstår vad du menar. Det kommer att gå jätte bra.
nouw.com/enitalienareisverige